Training

Op maat gemaakte trainingen door professionals


Ontdek de kunst en vaardigheid van het creëren van verbluffende looks met onze uitgebreide training in het plaatsen van extensions op verschillende manieren. In onze professionele cursus staat creativiteit en vakmanschap centraal, waarbij we je begeleiden bij het perfectioneren van diverse technieken om prachtige resultaten te bereiken.

Wij delen niet alleen onze kennis, maar bieden ook hands-on training in het toepassen van verschillende methoden voor het plaatsen van extensions. Ook komt er een stuk kleurentheorie aan te pas zodat je alle know-how hebt om de extensions te kleuren wanneer je dit wenst.
Wat onze training onderscheidt, is de nadruk op persoonlijke begeleiding en aandacht voor detail. We behandelen niet alleen de basisprincipes, maar duiken diep in de styling, textuur en kleurmatching om ervoor te zorgen dat je elke klant kunt voorzien van een op maat gemaakte, natuurlijk ogende haarverlenging.

Of je nu een ervaren stylist bent die zijn vaardigheden wil uitbreiden of net begint in de wereld van hairextensions, onze training biedt een platform om je expertise naar een nieuw niveau te tillen. Laat je inspireren, ontwikkel je vaardigheden en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van hairextensions tijdens onze praktijkgerichte training. Word een meester in het creëren van adembenemende kapsels en geef je klanten de look waar ze altijd van hebben gedroomd!

Close
Inloggen