Care Guide

Wij helpen je graag!

Hieronder volgen wat tips&tricks om je hairextensions optimaal te houden. Neem even de tijd om het door te lezen.
 
Wassen
Het gebruik van professionele shampoo en conditioner is essentieel. Zorg ervoor dat deze vrij zijn van sulfaten, parabenen en siliconen. Sulfaten fungeren als een schuurmiddel en kunnen klitten veroorzaken, terwijl siliconen, vloeibaar plastic, een vettige laag kunnen opbouwen. Parabenen, niet bevorderlijk voor de gezondheid, raden we ook af.
 
Ontwar je haar met The Brush van The Hair Agency voordat je gaat wassen. Was ook rustig tussen de wefts in en spoel de shampoo grondig uit. Breng conditioner op de lengtes aan en spoel deze ook grondig uit. Was je haar 1 á 2 x per week.
 
Verzorging
Om jouw haar en extensions in optimale conditie te houden, gebruik je een olie en een hittebeschermer. Gebruik alleen producten die geschikt zijn voor hairextensions, aangezien sommige hittebeschermers verkleuring kunnen veroorzaken.
 
Vermijd dus producten met Butyl Methoxydibenzolymethane, Parsol of Avobenzone.Draag je haar bij het slapengaan in een losse vlecht om klitten te voorkomen en gebruik een satijnen kussensloop, dit zorgt voor minder schuring en dus minder klitten en beschadiging. Ga nooit slapen met nat haar! Regelmatig borstelen met The Brush polijst het haar, behoudt de glans en voorkomt klitten.
 
Syling
Zorg dat je haar grotendeels droog is voor je het gaat fohnen met een borstel. Uiteraard moet het haar volledig droog zijn wil je gebruik kunnen maken van een stijl -of krultang. Gebruik altijd een hittebeschermer voor je het gaat stylen. Kijk goed of je product niet hoog in eiwitten is. Deze kunnen zich namelijk gaan ophopen en zullen bij verhitting verkleuringen doen ontstaan.
 
Vakantie
Hoewel vakantie heerlijk is, kan het minder gunstig zijn voor je haar en extensions. Bescherm je haar tegen de zon met producten met een UV-filter. Gebruik olie en een leave-in treatment. Wees voorzichtig met zwemmen; draag je haar bij voorkeur in een knot en vermijd contact met chloor, wat het haar kan doen verkleuren, en zout water, dat het haar uitdroogt. Bescherm je huid met zonnebrandcrème, maar vermijd contact met je extensions, aangezien sommige ingrediënten oranje verkleuring kunnen veroorzaken.Spoel na het zwemmen je haar heel grondig uit.
 
Haarverf
Laat je haar altijd kleuren door een professional die werkt met de hairextensions van The Hair Agency. Ze zijn getraind en weten wat wel en niet mogelijk is.
 
Omhoog plaatsen
Het uitgroeien van extensions verschilt per persoon. Over het algemeen laten de meeste mensen hun haar om de 6-8 weken opnieuw plaatsen. Voor de eerste set raden we aan om na 6 weken een afspraak te maken bij jouw haarstylist om samen te bepalen of dit termijn geschikt is voor jouw haargroei.
 
Veel plezier!
Wij zijn ervan overtuigd dat je plezier zult hebben met jouw nieuwe haar en hopen dat je ook jouw prachtige resultaten met ons wilt delen! Volg en tag ons op Instagram via @thehairagency.nl
Close
Inloggen